Demi - Cinnamon & Spice Limited edition

Bestel
  • Beschrijving

Deze kaars heeft 70 branduren.

Geniet van het feestelijke kerstaroma in je huis met onze Cinnamon & Spice geur. De geur kenmerkt zich door de rijke kaneelstokjes en kruiden, vermengd met zachte bloemige noten en warme tonkaboon. Het is de perfecte kerstgeur voor gezellige avond.

Lees onderstaande tips voor het optimaal branden van uw kaars.

Om de levensduur van uw kaars te verlengen is het van belangrijk dat de kaars pas gedoofd wordt wanneer het oppervlak volledig is gesmolten. Onze kaarsen branden het best wanneer ze minimaal 3 uur achtereenvolgend kunnen branden.

Zorg ervoor als u de kaars voor de eerste keer brand de was volledig vloeibaar is, voordat de kaars gedoofd wordt. Knip voor elk gebruik de lont af tot 0,5 centimeter boven de was.

Zorg ervoor dat u de kaars niet plaatst in een luchtstroom dit kan ervoor zorgen dat de kaars niet gelijkmatig opbrandt of dat deze gaat walmen.

Reinig regelmatig de binnenkant van het glas om roetvorming te voorkomen. Doof de kaars wanneer er slechts 1 centimeter was over is. Warmte tegen de onderkant van het glas kan het glas laten barsten.