Demi - Bamboo & Peony

Bestel
  • Beschrijving

Deze kaars heeft 70 branduren. Een geurkaars om mee te relaxen. De basis van bamboe en pioenroos zorgen samen met een vleugje groene thee en lelie voor een betoverend aroma. Het transparante zwarte glas geeft de ruimte een bijzonder effect wanneer de kaars brand.

Lees onderstaande tips voor het optimaal branden van uw kaars.

Om de levensduur van uw kaars te verlengen is het van belang dat de kaars pas gedoofd wordt wanneer het oppervlak volledig is gesmolten. Onze kaarsen branden het best wanneer zij minimaal 3 uur achtereenvolgend kunnen branden. Zorg er zeker bij de eerste branden voor dat het oppervlak volledig vloeibaar is voor de kaars gedoofd wordt. Knip voor elk gebruik de lont af tot 0,5 centimeter boven de was.

Zorg ervoor dat u de kaars niet plaatst in een luchtstroom dit kan ervoor zorgen dat de kaars niet gelijkmatig opbrandt of dat deze gaat walmen. Reinig regelmatig de binnenkant van het glas om roetvorming te voorkomen. Doof de kaars wanneer er slechts 1 centimeter was over is.

Warmte tegen de onderkant van het glas kan het glas laten barsten. Plaats de lonten op hun oorspronkelijke plaats voordat de was is uitgehard.