Demi - Pink Champagne

Bestel
  • Beschrijving

Deze kaars heeft 70 branduren.

Onze op soja-basis Pink Champagne Scented Candle biedt een luxe mix van delicate roos en jasmijn, vermengd met citrusachtige noten van bergamot en oranje bloemen.

Lees onderstaande tips voor het optimaal branden van uw kaars. Om de levensduur van uw kaars te verlengen is het van belang dat de kaars pas gedoofd wordt wanneer het oppervlak volledig is gesmolten.

Onze kaarsen branden het best wanneer zij minimaal 3 uur achtereenvolgend kunnen branden. Zorg er zeker bij de eerste branden voor dat het oppervlak volledig vloeibaar is voor de kaars gedoofd wordt. Knip voor elk gebruik de lont af tot 0,5 centimeter boven de was.

Zorg ervoor dat u de kaars niet plaatst in een luchtstroom dit kan ervoor zorgen dat de kaars niet gelijkmatig opbrandt of dat deze gaat walmen.

Reinig regelmatig de binnenkant van het glas om roetvorming te voorkomen. Doof de kaars wanneer er slechts 1 centimeter was over is. Warmte tegen de onderkant van het glas kan het glas laten barsten. Plaats de lonten op hun oorspronkelijke plaats voordat de was is uitgehard.