Eettafel Industrieel Mango hout

Bestel
  • Beschrijving

De Industrial Dining is een mooie industriële massief Mango houten eetkamertafel met een robuust zwart stalen frame. Een prachtige eetkamertafel met een stoer karakter leverbaar in drie afmetingen!

Het Mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Omdat het om een natuurlijk materiaal gaat is elk product uniek en kan het ontvangen product afwijken van de afbeelding. Enerzijds past het perfect in de huidige industriële interieurs, anderzijds heeft Mango een behoorlijk koloniale uitstraling. Daarom kan deze lijn, waar we tevens kasten en dressoirs van hebben, ideaal als verbindmiddel worden genomen om verschillende stijlen tot één geheel te laten komen.

Het stalen onderstel van de eetkamertafel is zwart gepoedercoat. Het zwart metaal geeft het product een robuust en industrieel karakter.

Het model dient geassembleerd te worden middels een paar schroeven. Assemblage is gemakkelijker met twee personen en neemt ongeveer 15 minutentijd in beslag. Draai de schroeven zeer stevig aan voor het meest stabiele resultaat. Door de constructie zal er altijd iets speling zijn. Dit is niet storend. Tevens kan in overleg de tafel ook in elkaar gezet worden bij u thuis. -

Hoogte 77 centimeter -

Breedte 100 cm -

Lengte 200 cm -

Dikte blad 10 cm -

Dikte frame 2.5 bij 5 cm