Eetkamerstoel Logan

Bestel
  • Beschrijving

Eetkamerstoel Loga is een strakke industriƫle kuipstoel, hij komt tot zijn recht in zowel een modern als industrieel interieur. De zitting is bekleed met hoogwaardig PU kunstleder, er is gekozen voor een contrasterend stiksel. Door de in een kuip gevormde zitting is het zitcomfort hoog.

De Logan is bekleed met PU kunstleder dit is een onderhoudsarm materiaal en gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. PU kunstleder is slijtvast, de eetkamerstoel zal nog jaren mee gaan. De stiksels hebben een contrasterende kleur ten opzichte van het kunstleder. Hier wordt de aandacht naar toegetrokken en het geeft de kuipstoel karakter. Het frame van de Logan valt meteen op, de poten zijn met schoren aan elkaar verbonden wat een stoere look geeft. Ook lopen de poten lopen breed uit wat zorgt voor extra stevigheid.

Het metalen frame van de Logan is gepoedercoat, dit geeft de eetkamerstoel een mat zwarte finish. Logan beschikt over zwarte kunststof vloerbeschermers, bij een tegelvloer wordt geadviseerd er viltjes onder te bevestigen.

De kuipstoel is gemakkelijk te monteren door middel van vier schroeven onder de zitting. Zelfs mensen met twee linker handen kunnen met de Logan overweg.

Logan is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren; antraciet cognac en zand.